STG funktionell och tunn långärmad tröja med halvlång dragkedja.

I lager.


450 kr

Träna smartare i vår ultimata tröja med 1/4 dragkedja. Reflekterande dragkedjeband och prickdesign på baksidan säkerställer maximal synlighet, medan sporttumhålen och de diskreta vikbara muddarna är perfekta när temperaturen sjunker. Enkeljerseytyget med vickande finish håller dig sval och torr, vilket hjälper dig att prestera på topp.


Fabric

  • 88% Polyester, 12% Elastane single Jersey with wicking finish

Weight

  • 190gsm


Sista beställningsdatum 2024:


10 mars, 2 april, 2 maj, 2 juni, 25 juli, 30 augusti, 15 september, 15 oktober, 15 november, 15 december

 

Alla profilkläder är specialdesignade för STG och kan därför inte lämnas tillbaka eller bytas.


SPECIFIKATION


Tröja med ¼ dragkedja och vickande finish. Långa ärmar med tumhål och vikbara muddar. Elastiska kantband på muddar och nederkant. Raglanskuldersömmar med platta stickningar och reflekterande prickdetaljer på baksidan av plagget. 1/4 längds dragkedja med reflekterande kant och halvautomatisk låsning av dragkedjesläde. Ståkrage i samma material som tröjan. Sidopaneler. Nyckelficka på vänstra bakpanelens söm med dold dragkedja och inre hål för hörlursåtkomst. Tombo-etikett med möjlighet att riva av. BSCI-certifierad.

Tvättråd
Tvättas i 30 grader i syntetprogram. Använd inte sköljmedel. Tvätta liknande färger tillsammans. Stryk inte. Torktumla inte. Blek inte. Kemtvätta inte.