Om oss

GympaSport är ett projekt som föddes som en dröm hos en älskare av artistisk gymnastik. Vår grundare har erfarenheter som elitgymnast, tränare och mor till en gymnast, och vill nu presentera detta fantastiska kvalitetsmärke för alla gymnastikälskare i Sverige. Vi erbjuder unika gymnastikdräkter och sportkläder till föreningar, gymnaster och tränare.

Vår huvudpartner, Gimar Gym, är det föredragna varumärket för spanska, portugisiska, svenska och norska gymnaster, och är ledande inom gymnastikdräkter och andra discipliner som kräver hög kvalitet och anpassningsförmåga. Gimar Gym specialiserar sig på att tillverka anpassade dräkter och arbetar med klubbens färger, behov och idéer redan från början.

GympaSport kan du utforska vårt breda sortiment av unika dräkter, inklusive gymnastikdräkter, sublimerade gymnastikdräkter, tävlingsdräkter, träningsdräkter, tights, trikåer, Herr tävlingsdräkter , bygelbyxor,  trupp gymnastikdräkter, fristående dräkter, heldräkter, shorts, toppar , overaller och skor för artistisk gymnastik, trupp gymnastik, trampolin, aerobic och andra discipliner.

Vi är stolta över att all tillverkning av kläder utförs i Gimar Gyms egna lokaler i Mataró, Spanien, vilket ger kontrollerad kvalitet och enastående produkter i bästa italienska och engelska lycra-tyger. Vår produktion sker alltid med högsta respekt för miljön och arbetarnas rättigheter, och vi följer de strikta normer och regler som fastställts av Europeiska Unionen för att säkerställa hållbar produktion och skydd av arbetare. Dessutom har alla våra anställda kontrakt som uppfyller arbetsrättsliga och arbetsmiljömässiga lagar i Spanien och därmed i Europeiska Unionen.

Du kan lita på oss för att få högkvalitativa produkter med en etisk och hållbar produktion! Välkommen att utforska vårt sortiment av gymnastikdräkter och sportkläder, och bli en del av GympaSports gemenskap av gymnastikälskare i Sverige.