Kataloger


Välkommen till den fantastiska världen av gymnastikdräkter, där mode och sport förenas för att skapa unika och spektakulära plagg. I GimarGyms kataloger hittar du ett brett urval av gymnastikdräkter för artistisk gymnastik, trampolin, rytmisk gymnastik och mycket mer

Våra dräkter är handgjorda med material av högsta kvalitet och innehåller färgglada och eleganta designs samt noggrant utarbetade detaljer. Våra gymnastikdräkter är det perfekta valet för alla gymnaster som vill sticka ut på mattan.

I Jomasports kataloger hittar du det bästa för din profilklädsel. Vi erbjuder också möjligheten att skräddarsy dräkterna med dina egna designs och färger om du är en del av en klubb, så att ni kan ha en unik dräkt för ditt lag. Besök vår hemsida, speciellt sidan "Designa eget", för att upptäcka mer och hitta den perfekta gymnastikdräkten för dig och ditt lag!

Om du ännu inte har hittat vad du söker efter på vår webbplats behöver du inte oroa dig. Vi samarbetar med ett brett nätverk av leverantörer och är engagerade i att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen. Allt du behöver göra är att skicka oss ett e-mejl så kommer vi att söka efter det du behöver.


Kolla av våra kataloger: 

Kvinnlig Gymnastik från Gymar Gym:

Manlig Gymnastik från Gymar Gym:

Truppgymnastik och Voltige

Från Gymargym:  :

Träningskläder katalog:

Ballett - Dans

Konståkning och RG från Gymar Gym: