HERR


Vi vet att du uppskattar bekvämlighet och samtidigt värdesätter god design, därför har vi specialiserat oss på att erbjuda de bästa träningsdräkterna och tävlingsdräkterna för herr.

De flesta av dem tillverkas med sublimeringsteknik, vilket erbjuder många fördelar som bekvämlighet, fantastiska designer och hög kvalitet då färgerna tränger djupt in i tyget, vilket garanterar att de håller lika länge som plagget i sig. Vi tillverkar dock även många plagg med traditionell lycra (med och utan glans).

Kombinationen av högkvalitativ italiensk och engelsk lycra, originella och fantastiska designer och GimarGyms högkvalitativa sublimeringsteknik resulterar i bekväma, fantastiska och hållbara tränings- och tävlingsdräkter som är favoriterna bland våra manliga gymnaster. Du kan välja mellan klassisktmönster gymnastikdräkter med boxermönster eller åtsittande tävlingströjor för att göra din träning till en unik upplevelse.
Dessutom erbjuder vi shorts och bygelbyxor som matchar dina träningsdräkter och tävlingsdräkter perfekt. Om du är mer klassisk behöver du inte oroa dig, vi har också plagg gjorda av traditionell lycra utan sublimering. Det viktigaste är att du känner dig bekväm och elegant i dina tävlingar och bara behöver fokusera på att utföra dina rutiner. Du kommer att se ut som aldrig förr!

Om du ännu inte har provat våra sublimerade tränings- och tävlingsdräkter för män, uppmanar vi dig att göra det. Vi är säkra på att när du väl provar dem, vill du inte använda något annat. Tveka inte längre, gör din beställning nu!