MINA FÖRENINGSPRODUKTER

MINA FÖRENINGSPRODUKTER

GympaSport är vi stolta över att nära samarbeta med många gymnastikföreningar i design, tillverkning och försäljning av deras gymnastikkläder. Detta inkluderar träningsdräkter,
tävlingsdräkter för kvinnlig och manlig artistisk gymnastik, tävlingsdräkter för truppgymnastik, tävlingsdräkter för aerobic gymnastics, tävlingsdräkter för rytmisk gymnastik, tumbling, tävlingsdräkter för trampolin och DMT, overaller, shorts, bygelbyxor, tights, linnen, T-shirts, tåskor, skor och mer.

Vi arbetar nära varje klubb för att säkerställa att deras gymnastikkläder är av högsta kvalitet, moderna och återspeglar varje gymnastikföreningens unika identitet. Vårt kundtjänstteam strävar också efter att garantera en enkel och trevlig köpupplevelse för varje gymnastikförening.

Vi är glada över att kunna samarbeta med dessa föreningar och många andra, och ser fram emot att fortsätta samarbeta med dem i framtiden. Om er förening är intresserad av att arbeta med oss, tveka inte att kontakta oss för mer information om våra skräddarsydda gymnastikutrustningslösningar. 

Vi är glada över att presentera några av de föreningar vi samarbetar med och som har valt att ha sin butik med produkter hos oss:Gymnastikens Hus i Alingsås - AIF Gymnastik


 

Gymnastikkläder