BARRSKYDD OCH RELATERADE PRODUKTER


Skydd för gymnastik, som till exempel barrskydd, är en viktig skyddsutrustning för gymnaster som utför rörelser på räcken, ringar eller barr. De är utformade för att skydda händerna från skavsår, blåsor och skärskador samt för att förbättra greppet under rörelserna.

Barrskydd  tillverkas vanligtvis av läder eller hållbara syntetiska material och finns tillgängliga i olika storlekar för att passa varje gymnasts hand, både för herrar och damer. På GympaSport har vi i samarbete med kvinnliga och manliga artistiska gymnaster forskat i flera år för att hitta de bästa materialen och erbjuda en unik och högkvalitativ produkt.Utöver HANDSKYDD finns det andra skyddsmaterial för gymnaster, såsom handledsstöd, häl och vristskydd, handledsskydd/barrmudd och hälkappor. Handledsstöd är utformade för att skydda handlederna vid viktlöftning och flexion av handleden, medan hälkappor är utformade för att skydda fotlederna vid hopp och landningar samt under utförandet av övningar på olika apparater.

Dessa skyddsmaterial är viktiga för att förebygga skador och möjliggöra att gymnaster utför sin sport på ett säkert och bekvämt sätt. Det finns olika alternativ av märken och material på marknaden, så det är viktigt att välja de som passar bäst för varje gymnasts behov. På Gympasport har vi tagit på oss uppgiften att söka efter de bästa tillverkarna och göra det bästa valet för dig.