Om köp och returer

Vår returpolicy
Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna kan du byta den på något av följande sätt:


Byte
Du kan byta en vara genom att kostnadsfritt returnera din mottagna vara och lägga en ny beställning.
Kontakta oss via vårt mejl [email protected], begär en retursedel och skicka tillbaka varan med posten. Returnera din mottagna vara och lägga en ny beställning. I händelse av att bytet beror på funktionsfel byts den mot en ny produkt som sedan skickas på nytt till dig.
!!!!! Observera att profilprodukter (specialdesignade gymnastikkläder och föreningsprodukter med tryck) är beställningsvaror och dessa tar vi hem efter beställning. Alla profilprodukter är specialdesignade för  och kan därför inte lämnas tillbaka eller bytas.


Retur
Om produkten inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit produkten via e-mejl  och informera om att du önskar lämna tillbaka den.  För att skicka tillbaka din retur till webbshoppen måste returen först vara godkänna av oss. Kontakta oss - [email protected].  Och vi ska skicka en returadresslappen via mejl. Returfrakten är 39.- vilket dras av från ditt tillgodohavande vid återbetalning. Vid retur till e-handelslagret sätts dina pengar in på det konto du använde vid betalningen.
!!!! Observera att profilprodukter (specialdesignade gymnastikkläder och föreningsprodukter med tryck) är beställningsvaror och dessa tar vi hem efter beställning. Alla profilprodukter är specialdesignade för  och kan därför inte lämnas tillbaka eller bytas.

Återbetalning

Vårt mål är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Suman återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats.
Återbetalningen förutsätter att varan är oanvänd och i samma skick som när du mottog den, samt att alla märken och prislappar sitter kvar. Underkläder med bruten förpackning kan ej returneras. Om vi har gjort ett fel, eller om varan har ett produktionsfel, betalar vi förstås frakten tillbaka till oss.


Min träningsdräkt har blivit skadad på tyget°°°°

Varning: Kardborrband kan skada gymnastikkläder på grund av dess små krokar som kan fastna i tygfibrerna. Det är viktigt att vara extra försiktig med kardborren som fäster gymnastikmattorna eftersom den kan orsaka skador på gymnastikdräkterna när atleterna ligger ner för att utföra olika övningar. Det är också viktigt att vara försiktig med kardborren som stänger handskydden eftersom den kan fastna i gymnastikkläder.

Gimars gymnastikdräkter är kända för att vara de mest slitstarka på marknaden, eftersom de är utformade för att motstå slitage och vanlig träning. Trots intensiv användning åldras dessa plagg väl och behåller sin hållbarhet och utseende under en lång tid.

Det är dock viktigt att komma ihåg att fastsättningarna eller hakarna med kardborr inte betraktas som normalt slitage på klädesplaggen, eftersom de är olyckor som kan inträffa när de kommer i kontakt med en yta som kan skada alla typer av kläder. Därför kommer inga krav på skador på klädesplagg som härleds till fastsättningarna med kardborr att behandlas. Det är liknande när en bilkaross kommer i kontakt med en vägg eller grenar som kan repa den. Skadan orsakas inte av normal användning, utan det är en olycka.

För att undvika skador på gymnastikkläder är det viktigt att regelbundet kontrollera kardborrens skick och se till att den inte är sliten eller skadad. Dessutom bör gymnaster vara försiktiga när de ligger på kardborren och se till att den är ordentligt justerad. Det är också rekommenderat att tvätta kläder med kardborr separat och använda speciella tvättpåsar för känsliga kläder. Genom att vidta dessa åtgärder kan du ta hand om kardborren och förlänga livslängden på gymnastikkläder.