Om köp och returer

Vår returpolicy


Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna kan du byta den på något av följande sätt:

Byte
Du kan byta en vara genom att kostnadsfritt returnera din mottagna vara och lägga en ny beställning.

Kontakta oss via vårt mejl [email protected], begär en retursedel och skicka tillbaka varan med posten. Returnera din mottagna vara och lägga en ny beställning. I händelse av att bytet beror på funktionsfel byts den mot en ny produkt som sedan skickas på nytt till dig.


!!!!! Observera att profilprodukter (specialdesignade gymnastikkläder och föreningsprodukter med tryck) är beställningsvaror och dessa tar vi hem efter beställning. Alla profilprodukter är specialdesignade för  och kan därför inte lämnas tillbaka eller bytas.

Retur

Om produkten inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit produkten via e-mejl  och informera om att du önskar lämna tillbaka den.  För att skicka tillbaka din retur till webbshoppen måste returen först vara godkänna av oss. Kontakta oss - [email protected].  Och vi ska skicka en returadresslappen via mejl. Returfrakten är 39.- vilket dras av från ditt tillgodohavande vid återbetalning. Vid retur till e-handelslagret sätts dina pengar in på det konto du använde vid betalningen.

!!!! Observera att profilprodukter (specialdesignade gymnastikkläder och föreningsprodukter med tryck) är beställningsvaror och dessa tar vi hem efter beställning. Alla profilprodukter är specialdesignade för  och kan därför inte lämnas tillbaka eller bytas.


Återbetalning


Vårt mål är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Suman återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats.
Återbetalningen förutsätter att varan är oanvänd och i samma skick som när du mottog den, samt att alla märken och prislappar sitter kvar. Underkläder med bruten förpackning kan ej returneras. Om vi har gjort ett fel, eller om varan har ett produktionsfel, betalar vi förstås frakten tillbaka till oss.