Förening


- Hur arbetar Gympa Sport med klubbar?

 

GympaSport arbetar direkt med klubbar och föreningar och erbjuder en unik design till gymnaster och andra idrottare.

Vi har specialiserat oss på att göra anpassade dräkter av varumärket Gimar Gym.

Gimar Gym det är det ledande gymnastikmärket i Spanien och producerar unika dräkter för många klubbar/föreningar. Gymar Gym är officiell leverantör till det Spanska Laget i Artistisk Gymnastik

 

Anpassning går längre än färger och tyger. GympaSport arbetar med klubbens färger, behov och idéer redan från början och resultatet är enastående och exklusiva dräkter.

Anpassning av plaggen kan förverkligas från en katalogmodell där man ändrar färger och typer av lycra eller skapas helt från början där kunden ritar ett första designförslag.

 

- Hur många enheter måste min klubb beställa för att få sina gymnastikkläder anpassade?

För att göra en beställning av gymnastikkläder med speciell design för din klubb/förening, måste man beställa minst 10 enheter.

Kunden äger sen designen under två års tid, men GympaSport garanterar klubbar kontinuitet av modellen, åtminstone för fyra år.

Gympasport har också ett brett sortiment av unika dräkter. Dessa modeller är snygga, av senaste trenden och är gjorda av högsta lycra kvalitet och finish.

  

- Hur lång tid bör jag räkna med att det tar innan jag kan ha mina kläder levererade till min klubb/förening?

 

Leveranstiden från den dag vi får beställningen är ca 30 dagar.

Gimar Gym utför all tillverkning av kläder i sina egna lokaler i Mataró, Barcelona. Vi har fullständig kontroll över tillverkningsprocessen och kan kontrollera kvalitet, leveranstid och garanterar enastående produkter.

 

- Hur fungerar designprocessen?

 

GympaSport,  erbjuder en unik facilitet i Sverige: konstruktion och tillverkning av din gymnastikdräkt för din klubb.

GympaSport erbjuder olika valmöjligheter. Du kan kombinera lycratyger och välja design från vår kollektion eller du kan skapa din egen design från början och vi stödjer dig med val av färger, mönster och tygval. 

 

Hur? processen är i tre enkla steg:

  1. Du kontaktar oss via mail eller telefon och skickar sen en enkel ritning för hand. Vi kan givetvis hjälpa till med idéer om du önskar. 
  2. Vi anpassar och gör om din ritning till ett tekniskt professionellt förslag där du får en verklig känsla på hur den kommer att se ut.
  3. När du är helt nöjd med förslaget, tillverkar vi dräkterna. Resultatet är en unik gymnastikdräkt för din klubb!

  

Vill du veta mer? Klicka här: Procesen

  

- Hur man beställer gymnastikkläder för vår klubb?

 

Det är enkelt, bara skicka ett mail till [email protected], och vi kommer att kontakta dig för att förstå ert behov.