Köpvillkor

Köpvillkor

I vår webshop kan du välja olika betalningssätt. Välj det som passar dig bäst.

Alla priser är inklusive moms och i svenska kronor. Vi förbehåller oss rätten att göra prisändringar på grund av omständigheter vi inte råder över, till exempel ändrad moms, stora förändringar i valutaläget eller på inköpspriserna.


Kortbetalning

I webshopen kan du handla med Bankiro, Klarna och PAYPAL.


Kvitto

Ditt kvitto är en värdehandling och krävs för garanti och bytesrätt.


Äganderätt

Gympa Sport äger alla varor tills de är betalda till fullo av kund. Gympa Sport kan återkräva varorna om de ej betalas.


Leveransvillkor

Vår normala leveranstid är 7-14 dagar om varan finns i vårt lager. Finns inte varan i vårt lager tar leveransen något längre tid. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning.


Specialbeställningar

Normal leveranstid för specialbeställningar är cirka 8-10 veckor.

Bytesrätt, ångerrätt, retur, reklamation

 

Bytesrätt

Du har rätt att byta en vara inom 30 dagar. För bytesrätt gäller följande.

- Varan är obegagnad och felfri.

- Komplett originalförpackning och "taggar" på plaggar återlämnas i sin helhet och är oskadda.

- Kvitto, faktura eller följesedel finns.

- Anledning till byte och bifogad följesedel, kvitto eller faktura med paketet.

- Bytesrätt gäller ej reavaror och andra specialerbjudanden.

Om varan är felexpedierad betalar vi returleveransen. I annat fall står du för alla eventuella leveranskostnader. Om varan är felexpedierad ber vi dig kontakta oss innan varan skickas tillbaka. 

 

Ångerrätt vid köp via webshopen

Om du köper en vara i vår webshop har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Ångerfristen gäller från den dag då du har fått varan och kan endast användas om varan hålls i väsentligen oförändrat skick.

Ångerrätten gäller ej specialbeställda varor.

Vår returpolicy
Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna kan du byta den på något av följande sätt:
- Byte
Du kan byta en vara genom att kostnadsfritt returnera din mottagna vara och lägga en ny beställning.
Kontakta oss via vårt mejl [email protected], begär en retursedel och skicka tillbaka varan med posten. Returnera din mottagna vara och lägga en ny beställning. I händelse av att bytet beror på funktionsfel byts den mot en ny produkt som sedan skickas på nytt till dig.
!!!!! Observera att profilprodukter (specialdesignade gymnastikkläder och föreningsprodukter med tryck) är beställningsvaror och dessa tar vi hem efter beställning. Alla profilprodukter är specialdesignade för  och kan därför inte lämnas tillbaka eller bytas.
- Retur
Om produkten inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit produkten via e-mejl  och informera om att du önskar lämna tillbaka den.  För att skicka tillbaka din retur till webbshoppen måste returen först vara godkänna av oss. Kontakta oss - [email protected].  Och vi ska skicka en returadresslappen via mejl. Returfrakten är 39.- vilket dras av från ditt tillgodohavande vid återbetalning. Vid retur till e-handelslagret sätts dina pengar in på det konto du använde vid betalningen.
!!!! Observera att profilprodukter (specialdesignade gymnastikkläder och föreningsprodukter med tryck) är beställningsvaror och dessa tar vi hem efter beställning. Alla profilprodukter är specialdesignade för  och kan därför inte lämnas tillbaka eller bytas.
- Återbetalning

Vårt mål är att hantera returen inom 7 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Suman återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats.
Återbetalningen förutsätter att varan är oanvänd och i samma skick som när du mottog den, samt att alla märken och prislappar sitter kvar. Underkläder med bruten förpackning kan ej returneras. Om vi har gjort ett fel, eller om varan har ett produktionsfel, betalar vi förstås frakten tillbaka till oss.

 

Reklamationer

Om varan som du köpt har ett tillverkningsfel byter vi ut den. Kontakta oss för information om hur du gör returen. Läs mer allmänt om reklamationer på Konsumentverkets hemsida här.

 

Feltryck

Vi förbehåller oss rätten att korrigera priser, produkttexter och bilder som tryckts felaktigt i våra leverantörers kataloger eller på vår hemsida. Vi reserverar oss även för prisjusteringar (såsom förändrade priser från våra leverantörer, valutaförändringar), lagerförändringar och eventuella tekniska fel i webshopen, browser eller server.

 

Övriga villkor

  •  Åldersgräns

Vid köp via webshopen gäller åldersgräns 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans medgivande.

  • Tvist

Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Läs mer på ARN:s hemsida