Vanliga frågor

Här kan du svara på vanliga frågor som man kan ha som potentiell kund. Detta för att kunna ge din kund information snabbt och enkelt i butiken samt att minska ärenden för din kundtjänst.


Förslag på frågor som kan besvaras:


Hur kan jag betala i butiken?

Du kan betala säkert i butiken med kort, faktura eller Swish.


Hur lång är leveranstiden?

Vår vanliga leveranstid är mellan 2 - 5 arbetsdagar. OBS! Beställningar som har lagts under helgen skickas tidigast på måndagen veckan efter.


Min träningsdräkt har blivit skadad på tyget

Varning: Kardborrband kan skada gymnastikkläder på grund av dess små krokar som kan fastna i tygfibrerna. Det är viktigt att vara extra försiktig med kardborren som fäster gymnastikmattorna eftersom den kan orsaka skador på gymnastikdräkterna när atleterna ligger ner för att utföra olika övningar. Det är också viktigt att vara försiktig med kardborren som stänger handskydden eftersom den kan fastna i gymnastikkläder.

Gimars gymnastikdräkter är kända för att vara de mest slitstarka på marknaden, eftersom de är utformade för att motstå slitage och vanlig träning. Trots intensiv användning åldras dessa plagg väl och behåller sin hållbarhet och utseende under en lång tid.

Det är dock viktigt att komma ihåg att fastsättningarna eller hakarna med kardborr inte betraktas som normalt slitage på klädesplaggen, eftersom de är olyckor som kan inträffa när de kommer i kontakt med en yta som kan skada alla typer av kläder. Därför kommer inga krav på skador på klädesplagg som härleds till fastsättningarna med kardborr att behandlas. Det är liknande när en bilkaross kommer i kontakt med en vägg eller grenar som kan repa den. Skadan orsakas inte av normal användning, utan det är en olycka.

För att undvika skador på gymnastikkläder är det viktigt att regelbundet kontrollera kardborrens skick och se till att den inte är sliten eller skadad. Dessutom bör gymnaster vara försiktiga när de ligger på kardborren och se till att den är ordentligt justerad. Det är också rekommenderat att tvätta kläder med kardborr separat och använda speciella tvättpåsar för känsliga kläder. Genom att vidta dessa åtgärder kan du ta hand om kardborren och förlänga livslängden på gymnastikkläder.