Tyger

Lycra är ett elastiskt och tåligt tyg tillverkat av syntetiska fibrer som nylon eller spandex. Det används mycket inom tillverkning av sportkläder, såsom badkläder, gymnastikkläder och mycket mer. Lycra utmärks av sin förmåga att sträcka sig och återhämta sig, vilket gör att kläder gjorda av detta material passar bekvämt på kroppen utan att begränsa rörelsefriheten. Dessutom är lycra tåligt mot slitage, svett och fukt, vilket gör det idealiskt för gymnastikdräkter.

GympaSport y samarbetet med GimarGym använder vi högkvalitativa lycror som är tillverkade i Europa, såsom italienska och engelska lycror, som är mycket uppskattade bland stora varumärken. Våra lycror väljs noggrant för att erbjuda bästa elasticitet och motståndskraft mot stress och friktion. Under gymnastikövningar utsätts lycran för mycket kontakt och nötning mot marken och olika apparater, så det är viktigt att säkerställa dess hållbarhet.

Vi letar alltid efter nya och spännande färger och mönster, men vi är också noga med att välja tidlösa lycror som kan garantera produktion på lång sikt så att klubbar kan ha sina gymnastikdräkter när de behöver dem. 

I vår katalog hittar du ett brett utbud av lycror, och om du inte hittar vad du söker är du välkommen att kontakta oss Här visar vi några exempel på våra lycror: 


Varning!!!!!!!

Kardborrband kan skada gymnastikkläder på grund av dess små krokar som kan fastna i tygfibrerna. Det är viktigt att vara extra försiktig med kardborren som fäster gymnastikmattorna eftersom den kan orsaka skador på gymnastikdräkterna när atleterna ligger ner för att utföra olika övningar. Det är också viktigt att vara försiktig med kardborren som stänger handskydden eftersom den kan fastna i gymnastikkläder.

Gimars gymnastikdräkter är kända för att vara de mest slitstarka på marknaden, eftersom de är utformade för att motstå slitage och vanlig träning. Trots intensiv användning åldras dessa plagg väl och behåller sin hållbarhet och utseende under en lång tid.

Det är dock viktigt att komma ihåg att fastsättningarna eller hakarna med kardborr inte betraktas som normalt slitage på klädesplaggen, eftersom de är olyckor som kan inträffa när de kommer i kontakt med en yta som kan skada alla typer av kläder. Därför kommer inga krav på skador på klädesplagg som härleds till fastsättningarna med kardborr att behandlas. Det är liknande när en bilkaross kommer i kontakt med en vägg eller grenar som kan repa den. Skadan orsakas inte av normal användning, utan det är en olycka.

För att undvika skador på gymnastikkläder är det viktigt att regelbundet kontrollera kardborrens skick och se till att den inte är sliten eller skadad. Dessutom bör gymnaster vara försiktiga när de ligger på kardborren och se till att den är ordentligt justerad. Det är också rekommenderat att tvätta kläder med kardborr separat och använda speciella tvättpåsar för känsliga kläder. Genom att vidta dessa åtgärder kan du ta hand om kardborren och förlänga livslängden på gymnastikkläder.