USM-truppen fristående (8STG5-3)

I lager.
1 395 kr

STG: USM-truppens Fristående-dräkt

Vi är stolta över att presentera den unikt designade Fristående-dräkten, exklusivt framtagen för STG. Denna särskilda dräkt är inte bara en symbol för lagandan, utan också ett bevis på vår strävan efter excellens och kvalitet.


Profilkläder – Beställningsprocess

För att säkerställa effektivitet och kvalitet sammanställer vi beställningar vid specifika datum för att sedan lägga en gemensam order. Vi strävar efter att leverera din beställning inom cirka 6 veckor efter beställningsdatumet.


🗓 Viktiga datum att komma ihåg för 2024:

- Sista beställningsdatum:  25 januari, 25 februari, 25 mars, 25 april, 25 maj, 25 juni, 25 augusti, 25 september, 25 oktober, 25 november, 15 december.

Vi vill påminna dig om att alla våra profilkläder är specialdesignade för STG, vilket innebär att de inte kan returneras eller bytas. Detta garanterar att du får en unik produkt anpassad för just ditt team.


Storleksguide

Är du osäker på vilken storlek du ska välja? Inga problem, vår storleksguide är här för att hjälpa dig. Kom ihåg att det viktigaste måttet är torso-längden för att säkerställa optimal passform och komfort. Besök [länk till storleksguide] för att hitta rätt storlek för dig.


Varmt välkommen med din beställning – tillsammans skapar vi en enhetlig och stolt representation för STG!